logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
Het verhaal achter FoodExplore

Our Story

FoodExplore is ontstaan vanuit onze eigen behoefte naar sfeervol dineren met veel variatie zoals bij een foodtruck festival voor een aantrekkelijke prijs. Na het maken van een wereldreis waren we enorm geïnspireerd in wat voor lekkernijen er aanboden werd. We maakten voor het eerst een foodtruck festival mee en we vonden zowel de sfeer als het eten fantastisch.

 

Terug in Nederland kregen we al snel cravings naar de verschillende delicatessen die we hebben mogen proeven. We zochten naar iets vergelijkbaars en al snel kom je terecht bij de Foodhallen in Amsterdam of de markthal in Rotterdam. Echter vonden we dat het beter kon. Er miste iets. Dat iets bleek FoodExplore: een plek waar je onbezorgd alle foodstands kunt afstruinen voor één prijs met een ruime keus aan lekker eten.

Onze missie en visie

Waarom FoodExplore?

We hopen een centrale plek te kunnen bieden aan iedereen die gezellig wilt genieten van eten. Van traditioneel Hollands tot aan nieuwe leuke foodtrends vanuit Amerika tot aan de smaakvolle Spaanse keuken. Een plek met een onbedwongen sfeer waar aandacht is besteed aan alles wat we serveren.

Bekijk hier onze foodstands
IMG_4652

Sorry, the comment form is closed at this time.